Wednesday 3 October 2012

HOMO SAPIENS IN THE ASS

Bila četvorica tinejdžera. Otiđoše oni u šumu, neku Američku, sa planinama, orlovima, zvečarkama, Indijancima i sranjima. Medveđim.

Ovi momci otišli su bez devojaka, ne zato što su bili pederi, već zato što bi ih ove smarale sa svojim ulošcima, tračevima a la Seks i grad, štiklama i pijenjem piva na slamčicu.

I tako, oni sede pored šatora, pripale džoks i ispuše ga za sek. Onda drugi, pa treći. Činilo im se zanimljivo da tako napušeni krenu da istražuju neke stvari i kroče stazama o kojima nikada ranije nisu razmišljali. Na primer, onaj šumski put, toliko zatamljen da ga ni mesečina ne dodiruje i gde ni Sunce ne sija, činio im se mnogo primamljivim.

Krenu oni tuda i izađu na lepu prostranu plažu. Jedan se istripovao da je mačka pa se popišao u pesak i to zatrpao nogom a ostali su se smejali jer ga je baš dobro uradila vutra.

Onda videše šarena svetla na nebu i dolete im sa neba neki ogromni tanjir, vanzemaljski naravno. Šareni zračak svetlosti, poput duginog luka, spusti se ka njima i povede ih na nebo.

Obreše se u čudnoj prostoriji. Cela prostorija beše mračna, ukoliko se izuzme blještava svetlost reflektora od oko hiljadu vati koja im je bila uperena direktno u oči, koje su konstantno bile otvorene jer su im kapci bili fiksirani. Fiksirane su im bile i noge i ruke, a dečki su bili okrenuti na stomak, i pantalone su nestale svoj četvorici.

-Bzzbzzbzbzbbbzzz! – reče glas.

-ZbbzzzbBBB!!!11- vikne drugi.

-BBzzZZbb! Z! – rekne opet prvi, i slavina, ili nešto slično, zabode se u analni otvor jednog od dečaka. Tako prođoše sva četvorica.

Sledećeg jutra, četiri tinejdžera nađoše se na toj plaži pored šumske reke, iscrpljeni i bez gaća. Spazi ih šumar koji je nosio zelenu odeću, i krete da ih preispituje.

Jedan icrpljeni dečko poviče: „Neeee, ti si jedan od njih, nemoj i ti da me mučiš!“ – misleći da je šumar venzemaljac zbog njegove zelene odeće.

Šumar ih je postrojio i takođe izvršio inspekciju njihovih analih otvora, i video da su svoj četvorici čmarovi rascvetali. Bio je vrlo konzervativan čovek, ono, za kralja i otadžbinu, long live Đorđe Džbun  i te fore, pa je izvadio pušketinu koju šumari nose sa sobom, i uz povike „Ovde su se odigrale gej orgije!!! U mojoj šumi!!“ ubio trojicu dečaka, uz psovke i škrgutanje zubima koje je ličilo na „Jebem vas!“.

Četvrti dečko je živ dočekao da se šumar izađe iz delirijuma i da policija dođe. On je, videvši trojicu svojih drugara rascvetanih trbuha, počeo vrištati i govoriti kako oni nisu bili pederi već da su ih vanzemaljci oteli, probušili vanzemaljskom slavinom otpozadi i vratili na Zemlju. Naravno, niko mu nije verovao i stavili su ga u azil za ludake. 

Sada i dalje kruži priča da su bila neka četvorica pedera, koji su pravili orgije po šumi i da ih je šumar konzervativac ustrelio iz besa. Prava priča o vanzemaljcima je zataškana.

Vanzemaljac bi pred sudom objasnio da se ovako dogodilo


*Napomena: ovo nije pisano sa ciljem da bilo koga uvredi ili isprovocira, i kao što se po samoj priči može videti, u njoj se niti veliča niti opravdava bilo kakva vrsta mržnje ili nasilja. This is purely for entertainment purposes.


No comments:

Post a Comment